Vanaf 2014 ben ik gestart bij de McKey Group. Hierin heb ik de organisatie meegeholpen te professionaliseren en heb ik een bijdrage geleverd in de groei richting meerdere brands en het uitbreiden van de dienstverlening.

Met mijn HR achtergrond in combinatie met mijn passie voor techniek ga ik graag dieper in op de intrinsieke-, en extrinsieke motivatie van kandidaten om samen tot realistische vervolgstappen te komen. Ik breng kandidaten namelijk graag naar een plek waar ze gelukkig zijn en waar ze zich ‘thuis’ voelen.

Aan de andere kant peil ik de behoefte van de organisatie en tracht een oplossing te realiseren die bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen. Dit gaat verder dan alleen invullen van vacatures. Om uiteindelijk een goede match te kunnen maken is er een grondige screening nodig waarbij ook ‘out of the box’ gedacht wordt. Psychologische aspecten worden hierin zeker niet vergeten. Zo ben ik momenteel ook actief in-house bij een klant om het recruitmentproces te optimaliseren en het beleid te verbeteren waarbij de ‘mens’ centraal staat.

Recruitment is in mijn ogen meer dan een geautomatiseerd proces en het denken in hokjes. De personen die bij de organisatie werken zijn tenslotte het kapitaal van een onderneming.

In mijn vrije tijd voetbal, fitness en fotografeer ik graag. Daarnaast ben ik ook te vinden in de buitenlucht door het wandelen met mijn 2 husky’s. Stil zitten vind ik moeilijk, daarom pak ik graag klussen aan in en om het huis en onderneem ik graag activiteiten met familie, vrienden en mijn gezin.

In 2004 hebben wij McKey Services opgericht wat in der loopt der tijd is uitgegroeid tot de McKey Group met haar werkmaatschappijen.

Na afgestudeerd te zijn als Civiel Engineer en ruim twintig jaar in de wereld van arbeidsbemiddeling actief te zijn geweest bij de Big III was het tijd om onze eigen visie tot uitvoer te brengen.
Dit vak is namelijk vele malen omvangrijker en gecompliceerder dan alleen een CV – functie omschrijving en een Exel sheet.

Het grondvlak van onze visie wordt gevormd door de mens, samenwerken en hun overeenkomstige ambities. Vanuit deze centrale basis stelt de McKey Group de vraag:

How to find? – How to bind? – How to fascinate?

Door met alle partijen antwoordt te geven aan deze vragen weet de McKey Group, op ambachtelijke wijze, die ene uitdagende werkgever samen te brengen met die ene unieke werknemer.

Het resultaat voor alle partijen:

Een duurzame constructieve samenwerking waar “lol in te werk” de drijvende kracht is .

De McKey Group een werkomgeving waar ik gelukkig van wordt om te zien dat vakmensen een uitdaging hebben gevonden waar ze echt dat kunnen doen waar ze ooit van hebben gedroomd gecombineerd met de extra energie die werkgevers krijgen in het samenwerken met een collega die meer brengt dan ze hadden verwacht.
Geboren op zeer koude winterdag in 1961 in het al oude Haarlem. Een trotse vader van een fantastisch gezin.
Mijn hobby’s zijn het kijken naar de hockey wedstrijden van de kinderen, zeilen, het genieten van het Bourgondische leven en lekker koken met een goed glas bier.

Mijn actieve sporten zijn het beoefenen van het Japanse krijgsport Iaido (Samoerai zwaard) en Kendo (het Japanse schermen).