Dwayne Witman

Vanaf 2014 ben ik gestart bij de McKey Group. Hierin heb ik de organisatie meegeholpen te professionaliseren en heb ik een bijdrage geleverd in de groei richting meerdere brands en het uitbreiden van de dienstverlening.

Met mijn HR achtergrond in combinatie met mijn passie voor techniek ga ik graag dieper in op de intrinsieke-, en extrinsieke motivatie van kandidaten om samen tot realistische vervolgstappen te komen. Ik breng kandidaten namelijk graag naar een plek waar ze gelukkig zijn en waar ze zich ‘thuis’ voelen.

Aan de andere kant peil ik de behoefte van de organisatie en tracht een oplossing te realiseren die bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen. Dit gaat verder dan alleen invullen van vacatures. Om uiteindelijk een goede match te kunnen maken is er een grondige screening nodig waarbij ook ‘out of the box’ gedacht wordt. Psychologische aspecten worden hierin zeker niet vergeten. Zo ben ik momenteel ook actief in-house bij een klant om het recruitmentproces te optimaliseren en het beleid te verbeteren waarbij de ‘mens’ centraal staat.

Recruitment is in mijn ogen meer dan een geautomatiseerd proces en het denken in hokjes. De personen die bij de organisatie werken zijn tenslotte het kapitaal van een onderneming.

In mijn vrije tijd voetbal, fitness en fotografeer ik graag. Daarnaast ben ik ook te vinden in de buitenlucht door het wandelen met mijn 2 husky’s. Stil zitten vind ik moeilijk, daarom pak ik graag klussen aan in en om het huis en onderneem ik graag activiteiten met familie, vrienden en mijn gezin.