Theo van Rijssen

In 2004 hebben wij McKey Services opgericht wat in der loopt der tijd is uitgegroeid tot de McKey Group met haar werkmaatschappijen.

Na afgestudeerd te zijn als Civiel Engineer en ruim twintig jaar in de wereld van arbeidsbemiddeling actief te zijn geweest bij de Big III was het tijd om onze eigen visie tot uitvoer te brengen.
Dit vak is namelijk vele malen omvangrijker en gecompliceerder dan alleen een CV – functie omschrijving en een Exel sheet.

Het grondvlak van onze visie wordt gevormd door de mens, samenwerken en hun overeenkomstige ambities. Vanuit deze centrale basis stelt de McKey Group de vraag:

How to find? – How to bind? – How to fascinate?

Door met alle partijen antwoordt te geven aan deze vragen weet de McKey Group, op ambachtelijke wijze, die ene uitdagende werkgever samen te brengen met die ene unieke werknemer.

Het resultaat voor alle partijen:

Een duurzame constructieve samenwerking waar “lol in te werk” de drijvende kracht is .

De McKey Group een werkomgeving waar ik gelukkig van wordt om te zien dat vakmensen een uitdaging hebben gevonden waar ze echt dat kunnen doen waar ze ooit van hebben gedroomd gecombineerd met de extra energie die werkgevers krijgen in het samenwerken met een collega die meer brengt dan ze hadden verwacht.
Geboren op zeer koude winterdag in 1961 in het al oude Haarlem. Een trotse vader van een fantastisch gezin.
Mijn hobby’s zijn het kijken naar de hockey wedstrijden van de kinderen, zeilen, het genieten van het Bourgondische leven en lekker koken met een goed glas bier.

Mijn actieve sporten zijn het beoefenen van het Japanse krijgsport Iaido (Samoerai zwaard) en Kendo (het Japanse schermen).