"Sinds 2010 werk ik regelmatig met McKey Services samen en verwacht dat nog lang te blijven doen. Vanaf het begin kan ik vertrouwen op het maken van een goede match tussen de opdracht, mijn kennis, kunde, ambities en persoon. McKey Services heeft aan de bron gestaan van mijn ontwikkeling als persoon, en als project manager en interim manager. Dat komt mede door als eerste de oprechte belangstelling voor mijn persoon achter het cv. De opdracht komt dan als tweede."
"De meerwaarde van de McKey Group zit in hun technische kennis, waarmee ze onze posities goed begrijpen. Ze voeren inhoudelijke gesprekken met vakspecialisten om de beste matches te maken en hebben een diepgaand begrip van de arbeidsmarkt. Hun communicatie is snel en authentiek, wat hen helpt de juiste vakspecialisten aan ons te binden."
"Bedankt voor het fijne open gesprek. Ik word plat benaderd door allerlei recruiters die mij maar al te graag ergens onder willen brengen. Jouw/jullie manier van aanpak en visie is zoals deze moet zijn en nog beter..."

Het gesprek

Het veld van recruitment heeft een technologische evolutie ondergaan. Kunstmatige Intelligentie (AI) heeft zijn intreden gedaan, met geavanceerde toepassingen die nu de norm zijn. Denk aan automatische CV-screening, geautomatiseerde interviews, gedragsanalyses en geautomatiseerde referentie controles. In plaats van blind te vertrouwen op Kunstmatige Intelligentie (AI), gelooft McKey Services in de kracht van Warmbloedige Intelligentie (WI). Wat betekent dat wij geloven in de onmisbare waarde van de menselijke factor en het vermogen om samen te werken. Talent, passie en persoonlijkheid worden pas helder zichtbaar in een persoonlijk huiskamergesprek", van mens tot mens, En dat natuurlijk onder het genot van een goed kopje koffie of een kopje thee.

Het verhaal achter het CV

Bij McKey Services zien we de 'mens' achter het CV als het centrum van onze aanpak. Onze visie op recruitment gaat verder dan alleen het matchen van competenties en functievereisten. Wij geloven dat het ontdekken van het verhaal achter het CV essentieel is om een duurzame samenwerking tot stand te brengen.

Onze aanpak

Bij McKey Services is recruitment een zorgvuldig, ambachtelijk en intensief proces. Wij geloven in het aangaan van een diepe connectie met onze kandidaten, in plaats van het simpelweg screenen van CV's. We streven ernaar om de mens achter het CV te leren kennen en begrijpen, wat ons helpt bij het realiseren van duurzame samenwerkingen.

Het persoonlijke gesprek

Wij begrijpen dat talent, passie en persoonlijkheid pas echt helder worden in een persoonlijk gesprek. Daarom nodigen we potentiële vakspecialisten uit voor een "huiskamergesprek" met een goed gezet kopje koffie of thee. Dit creëert een ontspannen sfeer waarin we elkaar beter leren kennen en inzicht krijgen in jouw professionele vaardigheden, ambities, drijfveren en karakter.

De persoon achter het CV

Ons uiteindelijke doel is om niet alleen de persoon achter het CV te kennen, maar ook om een duidelijk beeld te krijgen van je ambities en drijfveren. Door naar jouw verhaal te luisteren, kunnen we beter beoordelen hoe we jou kunnen helpen je carrièredoelen te bereiken en een duurzame samenwerking tot stand te brengen.

Kom in contact

Wij helpen je graag op een manier die bij jou past. Daarom staan wij op alle kanalen open om in contact te komen met jou.