Overgangsmanagement

Bij McKey Services ligt een focus op overgangsmanagement, het begeleiden van organisaties door veranderingsfases. Of het nu om een herstructurering, technologie-integratie of fusie gaat, een interim-manager maakt het proces transparant en soepel. Hij of zij begrijpt dat een transformatie weerstand kan oproepen en houdt hiermee altijd rekening. Met deze grondhouding blijft een ieder betrokken en gemotiveerd aan boord.

Projectmanagement

Interim-managers zijn projectmanagement experts, in staat om diverse projecten succesvol te realiseren. Daarbij stellen ze duidelijke doelen, tijdslijnen en faciliteren heldere communicatie. Ongeacht de duur van een project leveren deze interim managers kwaliteit, op tijd en binnen budget.

Crisismanagement

Crisismanagement is een gebied waar onze interim-managers excelleren. Ze reageren op onverwachte gebeurtenissen die de bedrijfsvoering kunnen verstoren en zijn bedreven zowel in crisisoplossing als in preventie. Hun rustige en doortastende aanpak tijdens stressvolle tijden helpt om de schade te beperken en de organisatie veilig te stellen.

Kom in contact

Wij helpen je graag op een manier die bij jou past. Daarom staan wij op alle kanalen open om in contact te komen met jou.