Diensten

McKey Services is overtuigd in vakmanschap en de kracht van Warmbloedige Intelligentie (WI). Het betekent dat wij geloven in de onmisbare waarde van de menselijke factor in het recruteringsproces. De "mens" achter het CV heeft onze hoogste prioriteit. 

Met deze visie is recruitment niet enkel een kwestie van het matchen van competenties met functie vereisten, maar een zorgvuldig, ambachtelijk en serieus proces en door aandacht te geven aan het persoonlijke verhaal en kwaliteiten dat erachter schuilt. 

Ons uiteindelijke doel is het tot stand brengen van een duurzame samenwerking tussen vakspecialist en onderneming. We begrijpen dat talent, passie en persoonlijkheid pas echt helder worden in een persoonlijk gesprek. Daarom nodigen we aanstormend talent en doorgewinterde vakspecialisten uit voor een "huiskamergesprek". In een ontspannen setting een gesprek van mens tot mens, onder het genot van een uitstekend kopje koffie of thee.

Onze Diensten

McKey Services is gespecialiseerd in het samenbrengen van vakspecialisten en ondernemingen o.b.v Werving en Selectie, Interim Management en Inhouse Recruitment Services.

Werving en Selectie

Het werven en selecteren van vakspecialisten voor een permanenten samenwerking.

Ontdek werving en selectie

Interim Management

Het projectmatig inzetten van ervaren vakspecialisten of leiders binnen een organisatie om specifieke taken, projecten of overgangsperiodes te realiseren.

Meer over Interim Management

Inhouse Recruitment Services

Medewerkers van McKey Services zullen, op uw locatie, uw recruitment team versterken in het werven en selecteren van nieuwe vakspecialisten om uw groeiplannen voor de korte en langere termijn te kunnen realiseren.

Bekijk onze IRS

Kom in contact

Wij helpen je graag op een manier die bij jou past. Daarom staan wij op alle kanalen open om in contact te komen met jou.